Opleidingen Organizational Behaviour Management (OBM)

Trainen en coachen
Naast OBM-verbetertrajecten en implementaties, coachen en leiden wij ook mensen op in Organizational Behavior Management. Wij bieden daartoe diverse opleidingen aan. De trainingen worden gegeven in groepsverband. Gaat je voorkeur uit naar 1-op-1 coaching, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. De leslocaties zijn in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Neem gerust contact met ons op wanneer in-company trainingen zijn gewenst.

Meer over OBM
​OBM bestaat al een paar decennia in Nederland en we zien dat enkele bedrijven OBM reeds aan het adopteren zijn. Het is te verwachten dat OBM geen trend is voor de komende tien jaar, maar dat het een permanente plaats zal krijgen in organisaties en opleidingen. Zo doceert de Vrije Universiteit in Amsterdam OBM al binnen de Faculity Economics and Business Administration.

Toch merken we dat nog niet veel mensen bekend zijn met OBM. Daarom hebben wij op onze website een apart deel opgenomen waarin OBM wordt uitgelegd, wat de toepassingen zijn, welke resultaten er met OBM mogen worden verwacht en ook voor wie het is.

​OBM is echt een unieke manier van gedragsbeïnvloeding en het zal je leven makkelijker maken. Je krijgt meer inzicht in het gedrag van een ander en waarom hij of zij dat doet (of juist niet !), maar ook in dat van jezelf. Uiteraard leer je ook interventie-technieken om het gedrag te veranderen.

​Wist je bijvoorbeeld dat men maar 0,8% effectief bezig is met het beïnvloeden van gedrag en dat deze kunnen worden verklaard door slechts 3 valkuilen ? Daar komt nog eens bij dat we aan deze 3 valkuilen iets meer dan de helft van onze tijd besteden !

​Gelukkig kunnen we met OBM daarin verandering brengen.