Start opleiding en kosten

Duur van de opleidingen
​Wij bieden verschillende OBM-opleidingen aan. Afhankelijk van de opleiding, geldt er een andere duur.

Certified OBM Practitioner
De Certified OBM Practitioner duurt 5 maanden, opgedeeld in 1 volledige dag en daarna 4 dagdelen.

OBM Practitioner
​Het is geen verplichting om gecertificieerd te worden, daarom geven wij ook de opleiding ook zonder certificering. Inhoudelijk is er feitelijk geen verschil met de Certified opleiding.
Ook deze opleiding duurt 5 maanden, opgedeeld in 1 volledige dag en daarna 4 dagdelen.

OBM Practitioner - FastTrack
Ga je voor snelheid dan is de FastTrack variant voor jou, want deze duurt slechts 2,5 maand, opgedeeld in 1 volledige dag en daarna 4 dagdelen. Hierbij kun je kiezen voor toetsing i.p.v. certificering. Ook toetsing is niet verplicht. Je hebt bij ons alle keuzevrijheid !
​Fast betekent ook meer intensief dus hou daar rekening mee voor jezelf. Korter betekent dat de lessen een hoger tempo kennen en dat je een piekbelasting krijgt omdat je meer uren per week spendeert aan je casus. Levert dat voor jou geen belemmeringen op ? Dan is FastTrack echt geschikt voor jou.

OBM Practitioner - Maatwerk
​Komen jouw wensen niet overeen met bovenstaande OBM Practitioner smaken ? Dan bekijken we gezamenlijk welke snelheid en duur voor het opleidingstraject voor jou en je casus het beste werkt. Neem gerust contact met ons op.

Start van de opleidingen
​Wij starten onze groepsopleidingen weer in januari 2020. Zo lang hoef je natuurlijk niet te wachten om alvast je interesse te tonen ! Schrijf je in via ons inschrijfformulier ! Voor de 1-op-1 coaching kun je vrijwel direct starten ! 

Voor elke variant geldt : mocht het door jouw gekozen verbeterplan meer tijd nodig hebben door bijvoorbeeld een langere meet- of interventieperiode, laten we op dat moment gezamenlijk de mogelijkheden bespreken.

Kosten van de opleidingen​

 Opleiding  Prijs, excl. btw
 Certified OBM Practitioner  € 2.750,- , excl. examen* (€450,-)
 OBM Practitioner  € 2.250,- , excl. toetsing* (€350,-)
 OBM Practitioner - FastTrack  € 2.000,- , excl. toetsing* (€350,-)
 OBM Practitioner - Maatwerk  Afhankelijk van jouw wensen

*examen en toetsing worden separaat aangevraagd. Meer hierover in de les. Examen en toetsing zijn optioneel.

Bij de prijs inbegrepen :
  • Lesmateriaal
  • Arrangement
Voor de Certified variant is extra inbegrepen :
  • Bringing Out the Best in People - Dr. A.C. Daniels*
  • Organisaties Conditioneren - Dr. M.M. Rietdijk*
  • Blitz Learning Environment voor Master en Fluency leerprogramma's*
  • OBM Optimizer waarin je je prestatie verbeterplan vormgeeft*

* De literatuur krijg je tijdens de opleiding, de inloggegevens ontvang je voor de aanvang van de opleiding. We vragen de licentie voor je aan nadat we je betaling hebben ontvangen.

Bij de prijs is niet inbegrepen het examen dat door de Vrije Universiteit van Amsterdam wordt verzorgd. De examenkosten bedragen € 450,00 (vrijgesteld van btw). De examenaanvraag vraag je zelf rechtstreeks via de VU aan. We zullen in de les hierover meer toelichting geven.

Locatie trainingen
De locatie stellen wij vast o.b.v. de deelnemers waarbij we de grote steden proberen aan te houden, zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, etc.

In-company
Wil je met een groep collega's deze opleiding doen? Het is ook mogelijk deze opleiding in-company in jouw bedrijf te organiseren. Voor een in-company opleiding (maximaal 10 personen per groep) maken wij een offerte op maat. We bespreken graag je wensen en de mogelijkheden ! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Eén op één coaching
Ook bieden wij één op één coachingtrajecten aan. De kosten van het coachingstraject hangen af van hoe wij gezamenliijk met jou het traject organiseren. Ook hiervoor maken wij een offerte op maat en bespreken we graag je wensen en de mogelijkheden ! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of schrijf je direct in via ons inschrijfformulier !