Over ons

Over ons

Invest & Improve is ontstaan uit onze overtuiging dat er wordt geïnvesteerd om te verbeteren en dat de verbetering zorgt voor de mogelijkheid om weer verder te investeren. Dit concept passen wij toe op zowel bedrijven als personen. Onze aandacht gaat daarbij uit naar tijd, geld en menselijke energie.

Wat doen wij voor bedrijven ?
Voor bedrijven zetten wij de fundamenten neer door middel van integraal BPM dat bestaat uit de driehoek business process management (BPM), operational risk management (ORM) en de ondersteuning door informatie technologie (IT). Verbeteren doen onze BlackBelts op basis van Lean en Six Sigma (LSS), risk and control self assessements (RCSA) en continu verbeteren (CI, BPM-cyclus en PDCA-cyclus). Gedragsaspecten en performance management verbeteringen pakken wij aan aan de hand van Organizational Behaviour Management (OBM).
Ook helpen wij mee om BPM, LSS en/of OBM in bedrijven te implementeren.

Wat doen wij voor personen ?
Voor personen (individueel en groepen) die zichzelf willen verbeteren in gedragsbeïnvloeding bieden wij trainingen en coachingstrajecten aan in Organizational Behaviour Management (OBM). Indien gewenst kan men zich laten certificeren als Certified OBM Practitioner middels een examen, maar wij bieden ook trainingen aan zonder certificering.